Advertentie:
Advertentie:

Prachtige woning te huur aan de Uitweg

Uitweg, Rotterdam

  • Appartement
  • |
  • 3 kamers

Dagelijks bekijken pictogram10 weergaven afgelopen 24 uur

Stel een vraag
Advertentie:

Over deze woning

Wij verhuren een mooi en ruim 3-kamerappartement met balkon aan de Uitweg in Rotterdam-Hillegersberg. Het appartement is gelegen in de buurt van Kleiwegkwartier met al zijn winkels, supermarkten, gezellige cafés, een park en een plas. Allemaal op ...


Advertentie:
Kenmerken
Soort woning
Kamers
3

Over deze woning
Maandelijkse huur
€ 800
Nutsvoorzieningen
-
Borg
€ 800
Instapprijs Vragen pictogram
€ 1.600
Huurperiode
-
Beschikbare datum
-

FAQ

Krijg onbeperkt toegang tot alle details van alle zoekresultaten op Rentumo met een premium lidmaatschap. Klik hier om u aan te melden voor Rentumo Premium.

U zoekt op 1-5 verhuurwebsites. Wij zoeken er meer dan 350 voor u. Dagelijks vinden wij ruim 200 nieuwe woningen op alle websites. Je ontvangt elk uur meldingen met nieuwe matches. Je bespaart elke dag ruim 1 uur zoeken met Rentumo.

Meld u aan voor een zoekopdracht en ontvang meldingen, zodat u als eerste weet wanneer er nieuwe woningen op de markt komen. Klik hier om u GRATIS aan te melden.

Deze vermelding is van een andere website gehaald, terwijl we 300+ websites in Nederland doorzoeken om alle vermeldingen in één handige zoekopdracht voor u samen te voegen. Wij doen al het zoekwerk met andere woorden voor u.

Sta er altijd op dat u de verhuurders persoonlijk ontmoet voordat u een storting doet. Als een verhuurder om een borg vraagt voordat u de woning heeft gezien, beschouw dit dan als een alarmsignaal. Zorg ervoor dat u een bezichtiging boekt, elkaar persoonlijk ontmoet en een ondertekend contract verkrijgt voordat u doorgaat met betalingen.

Advertentie:
Locatie Alle appartementen te huur in Rotterdam
93 vergelijkbare huurwoningen
Bekijk alle 93 vergelijkbare resultaten

Heb je nog geen nieuw huis gevonden?

  • Aanmelden
  • +200 nieuwe woningen per dag
  • 7 van de 10 mensen die een nieuw huis vonden, schreven zich in op onze SearchAgent
  • Je zoekcriteria

Rotterdam
€ 800/maand, min. 3 kamers

Maandelijkse huur 800
Contact
Logo Close
Thuis pictogram