Advertentie:
Advertentie:

Luikersteenweg, Rotterdam

Luikersteenweg, Rotterdam

  • Appartement
  • |
  • 3 kamers

Dagelijks bekijken pictogram1 weergaven afgelopen 24 uur

Stel een vraag
Advertentie:

Over deze woning

Looking for a temporary accommodation for your vacation or during bridging between homes? Discover our high-quality vacation rental, the perfect solution for your needs. Located in Lommel, near Valkenswaard, Eindhoven and Budel, we offer comfortab...


Advertentie:
Kenmerken
Soort woning
Kamers
3
Gemeubileerd
Ja

Over deze woning
Maandelijkse huur
€ 1.295
Nutsvoorzieningen
-
Borg
-
Instapprijs Vragen pictogram
€ 1.295
Huurperiode
-
Beschikbare datum
-

FAQ

Krijg onbeperkt toegang tot alle details van alle zoekresultaten op Rentumo met een premium lidmaatschap. Klik hier om u aan te melden voor Rentumo Premium.

U zoekt op 1-5 verhuurwebsites. Wij zoeken er meer dan 350 voor u. Dagelijks vinden wij ruim 200 nieuwe woningen op alle websites. Je ontvangt elk uur meldingen met nieuwe matches. Je bespaart elke dag ruim 1 uur zoeken met Rentumo.

Meld u aan voor een zoekopdracht en ontvang meldingen, zodat u als eerste weet wanneer er nieuwe woningen op de markt komen. Klik hier om u GRATIS aan te melden.

Deze vermelding is van een andere website gehaald, terwijl we 300+ websites in Nederland doorzoeken om alle vermeldingen in één handige zoekopdracht voor u samen te voegen. Wij doen al het zoekwerk met andere woorden voor u.

Sta er altijd op dat u de verhuurders persoonlijk ontmoet voordat u een storting doet. Als een verhuurder om een borg vraagt voordat u de woning heeft gezien, beschouw dit dan als een alarmsignaal. Zorg ervoor dat u een bezichtiging boekt, elkaar persoonlijk ontmoet en een ondertekend contract verkrijgt voordat u doorgaat met betalingen.

Advertentie:
Locatie Alle appartementen te huur in Rotterdam
64 vergelijkbare huurwoningen
Bekijk alle 64 vergelijkbare resultaten

Heb je nog geen nieuw huis gevonden?

  • Aanmelden
  • +200 nieuwe woningen per dag
  • 7 van de 10 mensen die een nieuw huis vonden, schreven zich in op onze SearchAgent
  • Je zoekcriteria

Rotterdam
€ 1.400/maand, min. 3 kamers

Maandelijkse huur 1.295
Contact
Logo Close
Thuis pictogram