Advertentie:
Advertentie:

Leeuweriklaan

Leeuweriklaan, Delft

  • Appartement
  • |
  • 6 kamers

Dagelijks bekijken pictogram2 weergaven afgelopen 24 uur

Stel een vraag
Advertentie:

Over deze woning

Ruime 6-kamer eengezinswoning  in Tanthof Oost bestaande uit 3 verdiepingen, diepe tuin en een vrije ligging aan de voorzijde.
Dit huis biedt meer dan genoeg ruimte met 3 slaapkamers op de 1e verdieping en 2 slaapkamers. Ook heeft de woning een he...


Advertentie:
Kenmerken
Soort woning
Kamers
6

Over deze woning
Maandelijkse huur
€ 1.995
Nutsvoorzieningen
-
Borg
-
Instapprijs Vragen pictogram
€ 1.995
Huurperiode
-
Beschikbare datum
1 jan

FAQ

Krijg onbeperkt toegang tot alle details van alle zoekresultaten op Rentumo met een premium lidmaatschap. Klik hier om u aan te melden voor Rentumo Premium.

U zoekt op 1-5 verhuurwebsites. Wij zoeken er meer dan 350 voor u. Dagelijks vinden wij ruim 200 nieuwe woningen op alle websites. Je ontvangt elk uur meldingen met nieuwe matches. Je bespaart elke dag ruim 1 uur zoeken met Rentumo.

Meld u aan voor een zoekopdracht en ontvang meldingen, zodat u als eerste weet wanneer er nieuwe woningen op de markt komen. Klik hier om u GRATIS aan te melden.

Deze vermelding is van een andere website gehaald, terwijl we 300+ websites in Nederland doorzoeken om alle vermeldingen in één handige zoekopdracht voor u samen te voegen. Wij doen al het zoekwerk met andere woorden voor u.

Sta er altijd op dat u de verhuurders persoonlijk ontmoet voordat u een storting doet. Als een verhuurder om een borg vraagt voordat u de woning heeft gezien, beschouw dit dan als een alarmsignaal. Zorg ervoor dat u een bezichtiging boekt, elkaar persoonlijk ontmoet en een ondertekend contract verkrijgt voordat u doorgaat met betalingen.

Advertentie:
Locatie Alle appartementen te huur in Delft
199 vergelijkbare huurwoningen
Bekijk alle 199 vergelijkbare resultaten

Heb je nog geen nieuw huis gevonden?

  • Aanmelden
  • +200 nieuwe woningen per dag
  • 7 van de 10 mensen die een nieuw huis vonden, schreven zich in op onze SearchAgent
  • Je zoekcriteria

Delft
€ 2.000/maand, min. 6 kamers

Maandelijkse huur 1.995
Contact
Logo Close
Thuis pictogram