Advertentie:
Advertentie:

Oude kerkstraat B

Oude Kerkstraat, Delft

  • Appartement
  • |
  • 2 kamers

Dagelijks bekijken pictogram2 weergaven afgelopen 24 uur

Stel een vraag
Advertentie:

Over deze woning

English below;
Gemeubileerd 2-kamer appartement in het centrum van Delft. Appartment gelegen in een geheel gerenoveerd pand aan de Oude Kerkstraat. Woonkamer met open keuken voorzien van alle gemakken, ruime overloop met kast en opstelplaats wasma...


Advertentie:
Kenmerken
Soort woning
Kamers
2

Over deze woning
Maandelijkse huur
€ 1.400
Nutsvoorzieningen
-
Borg
-
Instapprijs Vragen pictogram
€ 1.400
Huurperiode
-
Beschikbare datum
1 okt

FAQ

Krijg onbeperkt toegang tot alle details van alle zoekresultaten op Rentumo met een premium lidmaatschap. Klik hier om u aan te melden voor Rentumo Premium.

U zoekt op 1-5 verhuurwebsites. Wij zoeken er meer dan 350 voor u. Dagelijks vinden wij ruim 200 nieuwe woningen op alle websites. Je ontvangt elk uur meldingen met nieuwe matches. Je bespaart elke dag ruim 1 uur zoeken met Rentumo.

Meld u aan voor een zoekopdracht en ontvang meldingen, zodat u als eerste weet wanneer er nieuwe woningen op de markt komen. Klik hier om u GRATIS aan te melden.

Deze vermelding is van een andere website gehaald, terwijl we 300+ websites in Nederland doorzoeken om alle vermeldingen in één handige zoekopdracht voor u samen te voegen. Wij doen al het zoekwerk met andere woorden voor u.

Sta er altijd op dat u de verhuurders persoonlijk ontmoet voordat u een storting doet. Als een verhuurder om een borg vraagt voordat u de woning heeft gezien, beschouw dit dan als een alarmsignaal. Zorg ervoor dat u een bezichtiging boekt, elkaar persoonlijk ontmoet en een ondertekend contract verkrijgt voordat u doorgaat met betalingen.

Advertentie:
Locatie Alle appartementen te huur in Delft
242 vergelijkbare huurwoningen
Bekijk alle 242 vergelijkbare resultaten

Heb je nog geen nieuw huis gevonden?

  • Aanmelden
  • +200 nieuwe woningen per dag
  • 7 van de 10 mensen die een nieuw huis vonden, schreven zich in op onze SearchAgent
  • Je zoekcriteria

Delft
€ 1.400/maand, min. 2 kamers

Maandelijkse huur 1.400
Contact
Logo Close
Thuis pictogram