Advertentie:
Advertentie:

Limapad, 166

Limapad, 166, 3584 ST, Utrecht

  • Studio
  • |
  • 1 Kamer

Dagelijks bekijken pictogram8 weergaven afgelopen 24 uur

Stel een vraag
Advertentie:

Over deze woning

Zelfstandige studio. Deze studio heeft een eigen badkamer en keuken. De ruimte is gestoffeerd en gemeubileerd, zodat je er direct in kunt trekken. Het complex biedt je ook gezamenlijke ruimtes waar je huisgenoten kunt ontmoeten. Daarnaast is er ee...


Advertentie:
Kenmerken
Soort woning
Kamers
1
Balkon
Nee

Over deze woning
Maandelijkse huur
€ 625
Nutsvoorzieningen
€ 227
Borg
€ 1.250
Instapprijs Vragen pictogram
€ 2.102
Huurperiode
-
Beschikbare datum
23 feb

FAQ

Krijg onbeperkt toegang tot alle details van alle zoekresultaten op Rentumo met een premium lidmaatschap. Klik hier om u aan te melden voor Rentumo Premium.

U zoekt op 1-5 verhuurwebsites. Wij zoeken er meer dan 350 voor u. Dagelijks vinden wij ruim 200 nieuwe woningen op alle websites. Je ontvangt elk uur meldingen met nieuwe matches. Je bespaart elke dag ruim 1 uur zoeken met Rentumo.

Meld u aan voor een zoekopdracht en ontvang meldingen, zodat u als eerste weet wanneer er nieuwe woningen op de markt komen. Klik hier om u GRATIS aan te melden.

Deze vermelding is van een andere website gehaald, terwijl we 300+ websites in Nederland doorzoeken om alle vermeldingen in één handige zoekopdracht voor u samen te voegen. Wij doen al het zoekwerk met andere woorden voor u.

Sta er altijd op dat u de verhuurders persoonlijk ontmoet voordat u een storting doet. Als een verhuurder om een borg vraagt voordat u de woning heeft gezien, beschouw dit dan als een alarmsignaal. Zorg ervoor dat u een bezichtiging boekt, elkaar persoonlijk ontmoet en een ondertekend contract verkrijgt voordat u doorgaat met betalingen.

Advertentie:
Locatie Alle studio's te huur in Utrecht

Heb je nog geen nieuw huis gevonden?

  • Aanmelden
  • +300 nieuwe woningen per dag
  • 7 van de 10 mensen die een nieuw huis vonden, schreven zich in op onze SearchAgent
  • Je zoekcriteria

Utrecht
€ 800/maand, min. 1 kamer

Maandelijkse huur 625
Contact
Logo Close
Thuis pictogram