Advertentie:
Advertentie:

Kloksteeg B

Kloksteeg, Delft

  • Appartement
  • |
  • 2 kamers

Dagelijks bekijken pictogram2 weergaven afgelopen 24 uur

Stel een vraag
Advertentie:

Over deze woning

English below
Gestoffeerde woning gelegen aan de mooiste gracht van Delft. Ruime woongedeelte met uitzicht over de Oude Delft. Veel lichtinval door de raampartijen. Slaapkamer met toegang tot de badkamer, badkamer met douche, wasbak en toilet. Keu...


Advertentie:
Kenmerken
Soort woning
Kamers
2

Over deze woning
Maandelijkse huur
€ 1.250
Nutsvoorzieningen
-
Borg
-
Instapprijs Vragen pictogram
€ 1.250
Huurperiode
-
Beschikbare datum
1 apr

FAQ

Krijg onbeperkt toegang tot alle details van alle zoekresultaten op Rentumo met een premium lidmaatschap. Klik hier om u aan te melden voor Rentumo Premium.

U zoekt op 1-5 verhuurwebsites. Wij zoeken er meer dan 350 voor u. Dagelijks vinden wij ruim 200 nieuwe woningen op alle websites. Je ontvangt elk uur meldingen met nieuwe matches. Je bespaart elke dag ruim 1 uur zoeken met Rentumo.

Meld u aan voor een zoekopdracht en ontvang meldingen, zodat u als eerste weet wanneer er nieuwe woningen op de markt komen. Klik hier om u GRATIS aan te melden.

Deze vermelding is van een andere website gehaald, terwijl we 300+ websites in Nederland doorzoeken om alle vermeldingen in één handige zoekopdracht voor u samen te voegen. Wij doen al het zoekwerk met andere woorden voor u.

Sta er altijd op dat u de verhuurders persoonlijk ontmoet voordat u een storting doet. Als een verhuurder om een borg vraagt voordat u de woning heeft gezien, beschouw dit dan als een alarmsignaal. Zorg ervoor dat u een bezichtiging boekt, elkaar persoonlijk ontmoet en een ondertekend contract verkrijgt voordat u doorgaat met betalingen.

Advertentie:
Locatie Alle appartementen te huur in Delft
238 vergelijkbare huurwoningen
Bekijk alle 238 vergelijkbare resultaten

Heb je nog geen nieuw huis gevonden?

  • Aanmelden
  • +200 nieuwe woningen per dag
  • 7 van de 10 mensen die een nieuw huis vonden, schreven zich in op onze SearchAgent
  • Je zoekcriteria

Delft
€ 1.400/maand, min. 2 kamers

Maandelijkse huur 1.250
Contact
Logo Close
Thuis pictogram